Cursus schilderen

Iedereen kan schilderen

Je kan het

Altijd al willen leren schilderen? Dan bent u bij Hans Verwoerd aan het juiste adres. Naast het maken van eigen schilderijen geeft Hans Verwoerd ook schilder- en tekenlessen in zijn atelier te Amsterdam. Kleine groepen worden onder het professionele oog van Hans begeleid in de wondere wereld van verf, kwast, doek, vorm en kleur. De speerpunten van de schildercursus zijn talent en energie. Er wordt serieus gewerkt op basis van de ideeën van de deelnemer zelf. De ideeën worden getransformeerd tot schilderbare concepten.

Zo maakt iedereen origineel werk, niet geleend of gepikt, maar gebaseerd op eigen gedachten en voorkeuren. De cursus schilderen loopt van januari tot mei en van september tot kerst. In de zomer is er een aangepast programma. Het doel van een cursus is niet om topkunst te maken, maar de ontwikkeling van de artistieke mogelijkheden van de deelnemer. Er is een sfeer van vlijt en toewijding en veel cursisten beleven plezier tijdens de schilderlessen. Neem contact voor meer informatie.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

We werken met acrylverf, een “makkelijke” en sneldrogende verf,  die niet stinkt en ook niet lekker ruikt. Voor onze inspiratie gaan we vooral bij ons zelf te rade. Van belang is om na te gaan: wat wil ik zelf en hoe pak ik dat aan?

Meestal volgt er enige research naar beeldmateriaal op het internet en kiezen we  daar de meest treffende beelden uit die ons ondersteunen bij het schilderen. Voeding, in de vorm van visueel materiaal, is nodig voor de creatieve geest  Aldus maken we onszelf kansrijk en slagen we in onze bedoelingen.

Heeft u meer vragen over de cursus, bel dan 06-55842511 of stuur een e-mail.

© Hans Verwoerd | Bloemstraat 64 | Amsterdam | Telefoon: 06-55842511 |
Email: atelier{at}hansverwoerd.nl | Online communicatie: D Projects.nl